Review Monuta Uitvaartverzekering

Een Monuta Uitvaartverzekering afsluiten
Monuta Uitvaartverzekeringen

Als u een uitvaartverzekering bij Monuta afsluit, kunt u ervoor kiezen om de uitvaart in de 2 soorten vormen te laten verzekeren:

  • Verzekeren in de vorm van een pakket van diensten
  • Verzekeren in de vorm van een geldbedrag.

Het is bij Monuta ook mogelijk om de diensten te combineren. Kies je ervoor om de uitvaart te verzekeren in de vorm van een pakket van diensten dan zorgt Monuta ervoor dat de uitvaart wordt geregeld, in samenspraak met de klant. Kies je ervoor om de uitvaart te verzekeren in de vorm van een geldbedrag, dan regelt u de uitvaart zelf en keert Monuta geld uit om de kosten te dekken.

Voordelen van Monuta Uitvaartverzekering

Enkele voordelen van de verzekering in de vorm van diensten zijn:

  • de kosteloze registratie van uw persoonlijke wensen
  • de laatste verzorging van de overledene
  • het vervoer van de overledene naar de plaats van inwoning
  • de opbaring in het uitvaartcentrum
  • het regelen van volgwagens en/of dragers
  • het verzorgen van rouwbrieven/dankbetuigingen/bidprentjes.

Het uitvaartbedrijf Monuta;

Monuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar. Monuta is in 1923 opgericht in Apeldoorn. Het hoofdkantoor bevindt zich ook in Apeldoorn.

Monuta is een van de grootste uitvaartondernemingen van Nederland, alsmede een van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland.

Monuta helpt mensen uitdrukking te geven aan de uitvaart. In nauwe samenwerking met de klant proberen zij van elke uitvaart iets moois en unieks te maken.

Waar staat Monuta voor?

Monuta staat voor Mors lanua vitae, wat latijns is voor: De dood is de poort van het leven. Dit omdat in de protestants-christelijke visie het leven pas begint na de dood. Het waren dezelfde protestants-christelijke beginselen die de basis vormde bij de oprichting van Monuta, wat bij de oprichting de naam Apeldoornsch Begrafenisfonds had.

Het uitvaartbedrijf heeft vestigingen overal in het land, evenals de verzekeringstak van Monuta. Ook hebben ze een aantal begraafplaatsen en crematoria verspreid door Nederland.